Tură foto la Ateneul Român

Proaspăt întors din Viena, am fost invitat de un amic, Cristian, să facem fotografii la Ateneul Român, împreună cu un grup destul de mare de fotografi, atât amatori, cât și profesioniști, din cadrul organizației Bucureștiul Meu Drag (orașul.ro).

Pot spune că aveam experiență în fotografierea clădirilor, mai ales că eram posesorul unui obiectiv ultra wide (Tokina 12-24mm). Aceasta fiind prima mea ieșire cu grupul de fotografi, am cunoscut mulți omeni interesanți, inclusiv pe Ana. Așa că, pot spune că data de 25 iulie 2009 a fost o zi importantă în viața mea.

Organizarea evenimentului a fost OK, din toate punctele de vedere. Ne-am întâlnit cu toții în parcul amenajat de primăria sectorului 1 în fața Ateneului Român, unde ori am stat de vorba între noi, ne-am cunoscut, ori am început să facem poze la orice ne ieșea în cale. După ce s-au adunat toți cei invitați, am intrat în Ateneu pentru un tur foto cu ghid. Intrarea a costat 7.5 lei de persoană.

Am rămas plăcut surprins de cum arată Ateneul Român în interior. Este de vis și sper că am prins câteva cadre interesante, care să va facă și vouă plăcere, în caz că nu ați văzut niciodată Ateneul Român. După vizită la Ateneu, am pornit spre o tură foto de stradă, pe traseul Știrbei Vodă-Splaiul Independenței-Metrou Eroilor.

 

Lasă un răspuns