Festivalul Thailandez la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București

In acest weekend, a avut loc un eveniment foarte colorat și plin de surprize plăcute, anume „Festivalul Thailandez,” organizat de Ambasada Regatului Thailandei în România în colaborare cu Ministerul Culturii din Thailanda, Departamentul de Afaceri Comerciale al Thailandei în Viena și Autoritatea de Turism a Thailandei în Frankfurt și București.

Evenimentul s-a desfășurat pe dura a 3 zile (vineri, sâmbăta și duminică) în incinta Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București, unde vizitatorii au avut ocazia de a descoperi cu o mică parte din cultura Thailandei, dar și de a putea achiziționa produse și a gusta preparate cu specific thailandez.

Bineînțeles că partea cea mai importantă a evenimentului a fost spectacolul de dans tradițional thailandez, spectacol ce a fost susținut de un grup de dansatori profesioniști și muzicieni thailandezi ai Institutului de Artă a Spectacolului de pe lângă Ministerul Culturii Thailandez, ce ne-au oferit un program artistic excepțional și bine organizat.

Ca echipament foto, am utilizat Nikon D300 și obiectivul Nikon 85mm f/1.8, combinație pe care o iau cu mine aproape la orice eveniment unde subiectul este mereu în mișcare. Și nu a dat greș deloc, pentru că mai jos vă invit să vedeți câteva dintre fotografiile făcute de mine la Festivalul Thailandez – sper să vă încânte și să vă facă și pe voi să mergeți la acest gen de evenimente.

Lasă un răspuns