Bucharest Classic Car Expo 2014 în cadrul Salonului Auto București „SAB”

In acest weekend ploios de noiembrie, am decis să fac o scurtă vizită la cea de-a XII-a ediție a Salonului Auto și Accesorii București (SAB), eveniment ce s-a desfășurat pe parcursul întregii săptămâni în incinta Romaero Băneasa.

La eveniment, vizitatorii au putut admira și testa atât modele noi, cât și vechi, de la diverși producători de mașini, cum ar fi Mercedes-Benz, BMW, Citroen, Hyundai, Ford, Jaguar, Honda, Isuzu, Land Rover, Kia, Nissan, Peugeot, Mini, Suzuki, Mitsubishi și Opel. In premieră națională, în cadrul SAB, am putut admira noile modele Nissan X-Trail, Qashqai și Juke.

Ce m-a încântat pe mine cel mai mult a fost faptul că, anul acesta, în cadrul Salonului Auto și Accesorii București, a fost organizată și o expoziție inedită de mașini clasice, denumită „Bucharest Classic Car Expo”, în parteneriat cu Oldtimer Studio. Aici au fost expuse mașini unicat, dintre care unele sunt estimate la peste 500.000 Euro.

In hala de 2000 mp, au fost expuse mașini de colecție, precum Ford Mustang, Jaguar XK 150, Jaguar E-Type, Rolls-Royce Silver Dawn, Morgan +4, Mercedes-Benz 190 SL, Citroën DS, Porsche 356, Chevrolet Corvette, Lincoln Continental, Fiat 500, MINI Morris, Renault 12 Gordin, BMW 1602, Fiat 124 Abarth, MGC GT și Dacia 1300.

M-am simțit inspirat să fac un set de fotografii mai altfel decât de obicei, asta datorită noului meu obiectiv Canon 40mm f/2.8 STM pancake. Câteva dintre poze sunt făcute și cu Canon 85mm f/1.8, iar aparatul folosit a fost Canon 5D Mark 2. Astăzi a fost și ultima zi a evenimentului, dar, cu siguranță, aceste modele superbe vor putea fi admirate și în următorii ani.

Lasă un răspuns